Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

Hosted Telefonie en SIP Trunking Internationaal

Hosted Telefonie en SIP Trunking Internationaal

Heeft u vestigingen in het buitenland of wilt u zich internationaal gaan profileren?

Door de samenwerking met een aantal internationale carriers kan NG-BLU Networks u in West-Europese landen een volwaardige Hosted telefonie en SIP Trunking oplossing aanbieden.

De door NG-BLU Networks geboden service is uniek in Nederland. Wij bieden geen doorschakeldienst waarbij het nummer uitsluitend geschikt is voor inkomende gesprekken.

NG-BLU Networks biedt een volwaardige oplossing, waarbij u gebruik maakt van zowel inkomend als uitgaand gespreksverkeer.

Een van de grootste voordelen van de oplossing die NG-BLU Networks biedt, is het onderling bellen. Onderling bellen tussen de verschillende vestigingen in de verschillende landen is namelijk kosteloos.

Daarnaast is het mogelijk om lokale nummers aan te vragen en te porteren, heeft u correcte koppelingen naar lokale service- en alarmnummers én is het aantal gesprekskanalen onbeperkt.

Op dit moment kunnen wij u een lokale Hosted telefonie en SIP Trunking oplossing aanbieden in Duitsland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.
In 2017 worden hier Zwitserland, Italië, Denemarken, Zweden, Ierland, Portugal en Oostenrijk aan toegevoegd.

Wilt u meer weten over deze unieke dienstverlening? Vraag vrijblijvend meer informatie aan:

Terug