Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

Security

Managed Firewall

De Firewall is een apparaat wat de interne ICT infrastructuur scheidt van het publieke Internet. Alle informatie die door de firewall komt, wordt gescand op gevaarlijke onderdelen en vervolgens doorgelaten of tegengehouden en beschermd daarnaast ook interne afwijkingen naar internet af.

Waarom een Managed Firewall?

Cybercriminelen brengen de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken. Hackers vallen niet alleen uw bedrijfsnetwerken aan, zij misleiden uw medewerkers ook met geavanceerde malware, bots, drive-bydownloads en phishing.

Maatregelen om een (bedrijfs)netwerk te beveiligen concentreren zich meestal op het implementeren van beveiligingssoftware en -hardware in de vorm van firewalls en VPN’s. Echter wanneer een firewall niet regelmatig wordt geactualiseerd of werknemers onzorgvuldig omgaan met wachtwoorden of encryptiehulpmiddelen, is een organisatie toch enorm kwetsbaar. Informatiebeveiliging is een actief proces en een onbeheerde firewall is niet afdoende om beveiligingsrisico’s uit te sluiten.

Managed Firewall van NG-BLU Networks is een hoogwaardig beveiligingsplatform. Het biedt altijd actuele en adequate bescherming zelfs de meest recente internetbedreigingen. Een sterke combinatie van geavanceerde en geïntegreerde beveiligingsmodules staat garant voor een krachtige verdediging tegen het bewust opereren van kwaadwillende en onbewust menselijk falen.

De voordelen van een Managed Firewall:

• 24x7 pro-actieve bewaking
• Altijd up-to-date
• Eén aanspreekpunt voor veiligheid, hardware en support.
• Altijd verzekerd van een werkende firewall


Anti spam / virus – inkomende mail:

Uw inkomende mail wordt gescand voor virussen en spam. Bij twijfel wordt de spam in een zogenaamde quarantaine Box aangeboden.
Uw internetverbinding wordt niet onnodig belast met ongewenst verkeer, aangezien dit al in het netwerk van NG wordt onderschept.

Anti spam / virus – uitgaande mail:

Uw uitgaande mail wordt gescand voor virussen en spam. Hiermee worden uw ontvangers beschermd tegen door u verstuurde virussen.
Daarnaast verkleint het de kans dat u op een blacklist wordt geplaatst en niet meer kunt mailen; ook uitgaande spam wordt namelijk geblokkeerd.

Remote Access – Site to Site:

LAN omgevingen van (sub)locaties die onderdeel moeten worden van een IP-VPN maar die op basis van Internet zijn aangesloten, worden door ons van een secure tunnel voorzien.

SSL VPN:

Gebruikers kunnen op basis van een veilige SSL verbinding over iedere internetverbinding toegang tot het bedrijfsnetwerk krijgen.
De SSL verbinding kan volledig in uw AD omgeving worden geïntegreerd. Dit is met name een mobiele- en thuiswerkoplossing.

 

Wilt u meer informatie? Laat uw informatie achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Email
Naam
Bericht

Terug