Contact & support

Adres

Next Gen Networks b.v.
Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngnetworks.nl

Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Email
Naam
Bericht

Contact & support

088-638 00 00

Over NG Networks

NG Networks is een snelgroeiende infrastructuuronafhankelijke aanbieder van hoogwaardige data- en telefoniediensten. Wij leveren deze diensten als white label of resel-bouwstenen, waarmee wij professionele ICT dienstverleners zoals U in staat stellen om hoogwaardige oplossingen aan uw klanten te leveren. Dat doen we wezenlijk anders dan andere partijen in de markt. Wij hebben inmiddels al meer dan 120 partners in geheel Nederland.

NG Networks ondersteunt u bij de levering van hoogwaardige data- en voice-diensten aan uw klanten.
Waar nodig zijn wij beschikbaar voor het maken van configuraties, voor verkoop- en technische ondersteuning, 1e of 2e lijnsupport en co-marketing. Indien gewenst gaan wij met u mee naar de klant als Sales Consultant of System Engineer, om samen met u compleet te doorgronden wat de behoefte is en welke oplossing het meest geschikt is.

 U behoudt het klantcontact en wij zorgen voor de technische invulling.

Onze diensten bieden wij aan als modules waardoor u zelf het niveau van de samenwerking bepaalt. De diensten van NG Networks zijn als bouwstenen, welke u kunt gebruiken en samenvoegen om een op maat gesneden oplossing te bieden aan uw klant.

Samenwerken

U kunt met NG Networks een samenwerking aangaan als partner of als reseller.

Binnen een partnership behoudt u het commerciële klantcontact en blijft u het eerste aanspreekpunt voor de klant. NG Networks gaat echter de contractuele relatie met de klant aan en neemt derhalve het debiteurenrisico op zich. U ontvangt een doorlopende vergoeding op de totale door de klant bij NG Networks gerealiseerde omzet.

Als reseller heeft u de mogelijkheid om onder uw eigen naam en verantwoordelijkheid het volledige NG Networks portfolio aan te bieden. Anders dan bij een partnership heeft en houdt u de contractuele relatie met de klant én kan u uw eigen verkooptarieven bepalen. Eén ding blijft echter gelijk, u kunt blijven rekenen op onze support.

 

Partner worden van NG Networks?

Heeft u belangstelling om eens verder te praten over de mogelijkheden van een partnership? Dat doen wij het liefste face-to-face . Elkaar leren kennen is volgens ons de basis voor succes. U kunt telefonisch contact opnemen via 088 6380000 of per mail via info@ngnetworks.nl.

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam
Bedrijfsnaam
Email
Bericht

 

Terug