Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

Junior Engineer Data

Wie is NG-BLU Networks?

NG-BLU Networks (locaties in Alkmaar en Meppel) is een snelgroeiende, infrastructuuronafhankelijke Service Provider voor de zakelijke markt. Wij leveren over ons eigen netwerk (IP) Telefonie-, Internet-, (regionale) Datacenter- en IP-VPN diensten.

Een hoop vaktermen, maar als het goed is lees je sowieso tussen de regels door: bij NG-BLU Networks weten we precies wat we doen. We doen het al lang, zijn er expert in en trots op. We hebben daarom ook een goed beeld wie wij zijn, beschikken over een sterke identiteit. Deskundig, nuchter, betrouwbaar. Business Partners noemen ons persoonlijk, roemen de korte lijnen.

Dit alles vormt het verhaal van NG-BLU Networks. Een verhaal waar we trots op zijn, en daarom ook een verhaal dat we graag nog meer willen uitdragen. Richting bijvoorbeeld (potentiële) Business Partners, collega’s (in spe) en (mogelijke) eindklanten.

Onze visie en strategie sluiten zo goed aan bij de behoeftes in de markt, dat wij opnieuw op zoek zijn naar uitbreiding van ons team. Kom jij ons Delivery & Support team in Alkmaar voor 40 uur per week versterken?

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele Junior Network Engineer Data die:

  • De oplevering van door Business Partners en eindklanten bestelde diensten begeleidt, inclusief de voorbereiding van installaties, de begeleiding van installaties door derden en het zelf installeren van apparatuur op klantlocaties;
  • Ondersteuning biedt bij het oplossen van storingen / incidenten (1e en 2e lijns support);
  • Telefonisch contacten onderhoudt met Partners en eindklanten;
  • Overleg met collega’s voert aangaande lopende orders.

Middels een gedegen ‘training on the job’ én het volgen van externe cursussen ga je jezelf op termijn zodanig bekwamen dat je:

  • Zelfstandig Technische netwerkdesigns (Laag 1, 2 en 3) kan maken en ontwerpen;
  • Zelfstandig Cisco apparatuur kan configureren en installeren (zowel op klantlocatie als datacenterlocaties);
  • Klanten zelfstandig kan adviseren op het gebied van (BGP) Internet-, MPLS IPVPN- en Firewall omgevingen.


Ben jij dit?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding of hoger. Je bent proactief en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, jij wilt kwaliteit leveren en wilt zorgen voor tevreden klanten.
Jij kunt uitstekend zelfstandig werken, je hebt daarbij een gestructureerde aanpak en kunt prioriteiten stellen.
Je hebt al enige kennis van zaken als OSI model, BGP, MPLS, IP plannen, VRF, Spanning Tree, Voice over IP, Firewallling, etc.;
Daarnaast vind je het leuk om in een relatief klein team te werken en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit.
En natuurlijk beschik jij over uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij

Jouw thuisbasis wordt een gezellige organisatie waar servicegerichtheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Een organisatie waar ook tijd is voor ontspanning met een eigen “game room”. Je zult hier de warmte gaan voelen van een informele en gezellige sfeer waarbij hard gelachen mag worden en successen met elkaar worden gevierd.

Verder krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen ons werkgebied. Wij hechten veel waarde aan de ambitie van onze medewerkers. Wij moedigen het dan ook aan om te studeren en opleidingen te volgen.

Wij bieden een fulltime functie (40 uur per week) met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

VOG

In verband met ISO vereist deze functie bij indiensttreding de overlegging van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van CV aan NG-BLU Networks, t.a.v. Jacqueline Veldema, per e-mail naar vacatures@ngblunetworks.nl.

Terug