Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

ISO Certificeringen

 

NG-BLU Networks is altijd bezig om haar dienstverlening en de beveiliging van haar dienstverlening te verbeteren. Dit doen wij omdat wij willen dat u er vanuit kan gaan dat de diensten van NG-BLU Networks altijd van de hoogste kwaliteit zijn én de best mogelijke beveiligd hebben.

Om dit doel te realiseren hebben wij ervoor gekozen om NG-BLU Networks te toetsen aan de hand van de verschillende ISO normen: ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017

Beide normen maken gebruik van een zogenaamd managementsysteem. Een vast set afspraken en procedures die ervoor zorgen dat NG-BLU Networks altijd de controle heeft over haar bedrijfsprocessen en informatiebeveiliging.

Doordat de kern van het Information Quality Management System (IQMS, het geïmplementeerde managementsysteem van NG-BLU Networks) de Plan, Do, Check en Act cyclus volgt zijn is NG-BLU Networks altijd op de hoogte van verbeterpunten, klachten en risico’s.

 

 

Met het ISO 9001:2015 certificaat op ons Quality Management System (QMS) tonen wij aan dat wij een kwaliteitsmanagementsysteem hebben ingericht dat zorgt voor een consistente dienstverlening die voldoet aan wet- en regelgeving en de behoeften van onze klanten. ISO 9001 stelt de norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem, gericht op het voldoen aan de eisen van de klant en het verhogen van de klanttevredenheid. De internationaal meest gebruikte en wereldwijd geaccepteerde norm voor ISO 9001 certificering van kwaliteitsmanagementsystemen met als prioriteit de kwaliteit van het managementsysteem van de organisatie.

Met het ISO 27001:2017 certificaat op ons Information Security Management System (ISMS) garanderen wij dat de gegevens van onze klanten, en die van hun eindklanten, in hoge mate worden beschermd. Met dit certificaat bewijzen wij dat onze werkwijze voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsnormen. De informatiebeveiliging geldt voor al onze processen, systemen en diensten. Als gevolg van de certificering worden onze veiligheidszaken. Een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 certificering laten wij zien dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

 

Terug