Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

Field Engineer

Wie is NG-BLU Networks?

NG-BLU Networks is een jonge en snelgroeiende, infrastructuuronafhankelijke Internet Service Provider voor de zakelijke markt. Wij leveren over ons eigen netwerk (IP) Telefonie-, Internet-, (regionale) Datacenter- en IP-VPN diensten. NG-BLU Networks levert en ontwikkelt diensten als bouwstenen, waarmee professionele ICT dienstverleners, ‘Partners’, in staat gesteld worden om hoogwaardige oplossingen aan eindklanten en gebruikers te leveren.

Wij werken vanuit 2 locaties in Nederland: Alkmaar en Meppel.

Onze visie en strategie sluiten zo goed aan bij de behoeftes in de markt, dat wij opnieuw op zoek zijn naar uitbreiding van ons team. Kom jij ons versterken?


Wat ga je doen?

Als Field Engineer bied je praktische ondersteuning aan klanten op het gebied van data en/of telecom.
Je houdt je voornamelijk bezig met installatiewerkzaamheden en het oplossen van eventuele verstoringen. Je gaat daarvoor zelfstandig op pad om de gevraagde werkzaamheden op klantlocatie te verrichten.
Daarnaast houdt je je bezig met proactief hardware beheer, dit kan onder andere inhouden het verwijderen van configuraties op gebruikte routers en het beheren van voorraad.

Wat bieden wij?

Je hebt een leuke, uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische branche. Je krijgt alle ruimte om je snel te ontwikkelen, inclusief het volgen van studies of cursussen.
Daarnaast krijg je van ons natuurlijk alle noodzakelijke bedrijfsmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van je werkzaamheden, zoals: een laptop, een telefoon en een auto.

Wij zijn een groeiende organisatie waar je je steentje aan kan bijdragen. Daarbij werk je samen met leuke en enthousiaste collega’s die allemaal hetzelfde doel nastreven.

Wij bieden een fulltime functie (40 uur per week) met prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie ben jij?

Als Field Engineer ben jij in het bezit van Rijbewijs B en een MBO diploma op het gebied van ICT.

Jij bent representatief, begripvol en geduldig in jouw communicatie. Jij wil graag in jezelf investeren en je bent leergierig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.
Daarnaast heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor het leveren van kwaliteit, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, ben je zelfstandig, kun je goed structureren en prioriteiten stellen.

Omdat de werkzaamheden door heel Nederland en mogelijk ook in het buitenland kunnen plaatsvinden, heb je een klein streepje voor wanneer je in het midden van Nederland woonachtig bent.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw schriftelijke reactie voorzien van CV aan NG-BLU Networks, t.a.v. Edwin Lugt naar edwin@ngblunetworks.nl.

Terug