Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

Steeds meer bedrijven met VoIP-telefonie

4 Januari, 2016 09:11

De totale markt voor Voice over IP (VoIP) telefonie groeit, er waren in september 2015 rond de 5,5 miljoen VoIP lijnen. Van de bedrijven met meer dan 20 werknemers biedt 55 procent al de mogelijkheid om via de dataverbinding te bellen. Dit is 8 procent meer ten opzichte van 2014. De verwachting is dat het aantal bedrijven met VoIP-telefonie komend jaar sterk blijft toenemen.

VoIP-gebruik

In bedrijven met meer dan 500 werknemers is VoIP-telefonie op dit moment al de norm. Bij ruim 92 procent van deze bedrijven bellen de medewerkers al via de dataverbinding. Bij kleinere bedrijven blijft deze vorm van telefonie echter achter, terwijl het juist voor deze bedrijven een financieel voordeel biedt. Voor bellen via VoIP betaalt u altijd een vaste lage prijs en daarnaast kunt u eenvoudig toestellen bijplaatsen.

Toename

Komend jaar zal het aantal bedrijven met VoIP-telefonie blijven toenemen. Van de bedrijven zonder VoIP geeft ruim 17 procent aan dat ze het komende jaar naar VoIP willen gaan overstappen. Bedrijven met minder dan 20 werknemers drukken echter het gemiddelde; maar weinig kleine bedrijven hebben plannen voor het overstappen naar VoIP.

Mogelijkheden van VoIP

Voor bedrijven is VoIP-telefonie erg aantrekkelijk. U kan hiermee onbeperkt bellen voor een vaste prijs. Daarnaast bent u altijd en overal bereikbaar op één nummer en ontvangt u maar één factuur voor alle communicatiediensten. BLU Telecom is een full service provider waar u met een gerust hart telefonie en data aan kunt toevertrouwen. Wilt u weten hoe u VoIP-technologie kunt gebruiken in uw bedrijf? Bel dan 088 – 118 64 44.

Terug