Contact

Adres

NG-BLU Networks b.v.

Professor van der Waalsstraat 1
1821 BT Alkmaar

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-638 00 00

Email: info@ngblunetworks.nl

Contact & support

088-638 00 00

De voordelen van VoIP voor het MKB

16 September, 2016 15:15

De opkomst van VoIP lijkt niet te stuiten. In september 2015 waren er al rond de 5,5 miljoen VoIP-lijnen in gebruik: 8 procent meer dan in 2014. De verwachting is dat het aantal bedrijven met VoIP-telefonie blijft toenemen. Bij grote bedrijven is VoIP inmiddels de norm, maar het MKB blijft achter in het gebruik van deze vorm van telefonie. Dat is zonde, want ook voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf biedt bellen via VoIP veel voordeel.


1. Lagere kosten

De kosten voor het gebruik van VoIP liggen aanzienlijk lager dan voor bellen via een traditionele telefooncentrale. Met VoIP kunt u tot wel 60% besparen! U betaalt een vaste lage prijs per maand, waarvoor u onbeperkt kunt bellen.

2. Veelvoud aan functies

Wanneer u belt via VoIP, kunt u gebruik maken van veel handige functies. Een keuzemenu, wachtrijfunctie, doorschakelen en uitgebreide gespreksrouteringen behoren tot de mogelijkheden. Dit is prettig voor u, én voor uw klanten.

3. Flexibiliteit

U kunt uw mobiele telefoon integreren in uw hosted telefonie omgeving. Hierdoor bent u altijd bereikbaar op 1 telefoonnummer en kunt u ook ten alle tijden uitbellen met uw vaste nummer. Het lijkt altijd alsof u vanuit kantoor belt, ongeacht vanaf welke plek u of u medewerkers inloggen. Zo mist u geen orders en bestellingen en kunt u uw klanten altijd te woord staan.

4. Productiviteit

Door effectief gebruik van alle functies, zal de werkproductiviteit van uw medewerkers verhogen. Ze zijn beter bereikbaar en hoeven minder door te verbinden.

VoIP bellen met BLU Telecom

Wanneer u kiest voor VoIP bellen met BLU Telecom, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Snel geregeld: binnen een dag regelen wij uw overstap
  • Eenvoudig: één factuur voor alle communicatiediensten
  • Goedkoop: u belt al vanaf €  4,50,- per toestel
  • Goede service: wij staan 24 uur per dag voor u klaar

VoIP bellen met BLU Telecom in uw bedrijf?

BLU Telecom is een full service-provider waar u met een gerust hart telefonie en data aan kunt toevertrouwen. Wilt u weten hoe u VoIP-technologie kunt gebruiken in uw bedrijf? Bel dan 088 – 118 64 44 voor vrijblijvend advies.

Terug